Fotózás egyedien.”Mint egy festmény.” Szokták jellemezni a fotóimat. Ez jól esik, hiszen ez a célom, hogy mindenki olyan gyönyörű legyen a fotóimon, mintha egy festmény lenne. Művészi portrék gyermek, családi, férfi, női, páros fotózás és üzleti portré, headshot, valamint akt témakörökben. Kézzel festett hátterek szolgálják, hogy a fotó leginkább egy festményhez hasonlítson. A műteremben kellemes zene szól, és ide várlak szeretettel téged is! Sajnos többségünk kellemetlenül érzi magát a kamera előtt, és megváltozik a személyisége. Az én feladatom az, hogy vissza változtassalak olyanná, amilyen valóban vagy és megmutassam a személyiséged. A gyönyörű doboz, kézzel fogható képekkel pedig örök emlék marad a digitális fotók mellett. Üzleti portrék vállalatok, cégek részére, akár kiszállással is. Jó árakkal és jó hangulattal várlak szeretettel Szeged és Makó környérékről, vagy akár magyarország egész területéről. Vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket. Amennyiben cégének profi termékfotóra van szüksége, úgy keressen bizalommal.


Ajándékutalvány: Nincs is szebb dolog, mint ismerősünknek, szerettünknek fotózást adni ajándékba. Lepd meg őt egy ajándékutalvánnyal, amelyet bármikor beválthatsz. Érdeklődj üzenetben.

5ezer ft-os utalvány: egy szett ruha. Fotózás időtartama: 1-2 óra. Retusált fotók száma: 2.

10ezer ft-os utalvány: Egy szett ruha. Fotózás időtartama: kb 2 óra. Retusált fotók száma: 4.

20ezer Ft-os utalvány: Két szett ruha. Fotózás időtartama: kb 3 óra. Retusált fotók száma 8.

30ezer Ft-os utalvány: komplett fotózás. Több szett ruha. Időtartama: ameddig tart 🙂 Retusált fotók száma: 10.


Műterembérlés: lehetőség van a műtermet kibérelni is. Kezdő fotósoknak, gyakorolni vágyoknak, vizsgamunka elkészítéséhez, vagy akár komolyabb fotózásra, portré munkára is alkalmas hely. Az asszintens én vagyok. A műterem Kiszomboron található. Érdeklődj üzenetben.

Felszereltség:

Yongnuo rendszervakuk (Canon)

Gravity backdrops hátterek.

Fényformálók: 2db 120 x30 cm stripbox, 160 cm-es ernyő diffúzorral, 150 cm-es oktobox, 120 cm-es indirekt parabox, 150 x 75 cm-es softbox, 2 db 60×40 cm softbox, 40×40 cm softbox, 70 cm-es beauty dish, 50 cm-es beauty dish, 65 cm-es beauty softbox, 65 cm oktobox, ezüst és fehér ernyők, snootok és speciális fényformálók, színezőfóliák, méhsejtrácsok.

Füstgép.