A nevem Nyári Roland. Van, aki lehet, hogy Shady néven ismer. Vagy ha úgy nem, akkor úgy, mint a Children of Distance együttes egyik tagja. Vagy ha úgy nem, akkor remélem, mint fotóst. Mindig is szerettem volna fotózni, de soha nem úgy képzeltem el, hogy telefonnal.

Olyan önbizalom hiányban szenvedő nőknek segítek, akiknek gondot okoz a megfelelő partner bevonzása. Javítom az én képet, fotóimon magabiztosnak és energikusnak fogod látni magad. Mottóm az, hogy legyél olyan, mint egy címlaplány! Ez elérhető! Lehetséges! Amennyiben ilyen problémákkal küzdesz, s ez az egész életedre hatással van, írj rám, keress meg, beszéljünk róla! Jelölj ismerősnek Facebookon vagy írj email-t.

A fotózás nekem több mint hobbi. Több, mint munka. Szenvedély. Úgy gondoltam, ha egyszer fotózni fogok, akkor szeretnék minőségi, profi színvonalon.

Lett műtermem. S ide várlak Téged is szeretettel. A reklámszöveg kedvéért ideírom, hogy a jó hangulat, a zene, a tánc és a mulatság az garantált…Amúgy nem… szörnyű kín lesz. Na jó, nem… jó lesz, hidd el 🙂